Αγαπητοί γονείς,

Έχοντας κατανοήσει και σεβαστεί τις ανάγκες του νηπίου για κίνηση γνώση ψυχαγωγία δημιουργία και έκφραση φτιάξαμε με αγάπη ένα χώρο προσχολικής ηλικίας άνετο χαρούμενο και ασφαλή με κύριο στόχο το πέρασμα του παιδιού στην κοινωνία και σχολείο.

Οι διδακτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι προοδευτικές φροντίζοντας να δίνουμε ερεθίσματα προς όλες τις κατευθύνσεις για μια πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μας.
Επειδή πιστεύουμε ότι η επιτυχία του προγράμματος μας στήριζεται άμεσα στη συνεργασία γονιών και παιδαγωγών είμαστε έτοιμοι για μια ”ανοιχτή συζήτηση” μαζί σας.

Το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας (παιδαγωγικών σχολών) καθώς και η Διεύθυνση Ανεστοπούλου Βασιλική που είναι διπλωματούχος παιδαγωγός από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μητέρα φροντίζει με πολλή αγάπη τα παιδιά σας ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους. Κατανοούμε τις ανάγκες των παιδιών αλλά και τις ανησυχίες των γονέων για αυτό και οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στην διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Με εκτίμηση,

Ανεστοπούλου Βασιλική